PARADÍS – GIRA DE TARDOR

El monòleg PARADÍS, escrit i interpretat per Sergio Baos i dirigit per Xavi Núñez comença la seva gira de tardor. Si bé durant l’estiu s’ha pogut disfrutar d’aquesta obra contada a quatre veus per un sol actor, a partir del mes de setembre teniu noves oportunitats de poder gaudir-la.

El mes de setembre PARADÍS arribarà a Fornalutx, dia 5, a Lloseta dia 11 i a Alaró dia 19. Al novembre, la podreu veure a Manacor el dia 7 i a Sa Pobla dia 27.

Trobareu tota la informació a l’agenda d’aquesta web i a les nostres xarxes socials. No deixeu de seguir-nos!

Quantes vegades hem sentit a dir que Mallorca és un paradís? I no hi ha dubte que ho és. És hermosa en els seus paisatges, és captivadora en el seu entorn, té platges d’aigües cristal·lines, aigües turqueses fotogèniques com no n’hi ha d’altres. Però no tothom que viu en aquest paradís pot gaudir dels plaers de la vida vacacional.

   

Entrades relacionades

Microteatre per Recordar
ARRIBA FAKE, DE RAFEL GALLEGO

Entrades recents

Agenda

¡No hay eventos!
Menú