Microteatre per Recordar

El Microteatre per Recordar, que consta de tres peces estrenades durant el Festival Ponent d’Andratx, ha tengut el seu recorregut a diferents pobles de Mallorca. Dia 25 de juliol arribà a Llubí, dia 11 d’agost a Campos i finalment aquest proper dia 27 d’agost farà la seva aturada a Santa Margalida.

Es tracta de tres peces que sorgeixen de les pròpies històries i vivències dels veïns i veïnes del municipi andritxol, tot i que allò que conten i les temàtiques que tracten són universals. Amb l’emigració com a tema central, cada una de les funcions emociona i diverteix al públic que les ha pogut gaudir.

ESTELS FUGITS, de Bernat Molina.

Direcció: Bernat Molina. Intèrprets: Alexandra Palomo, Juan Manel Vadell i Rafel Fiol.

UNA NIT, UN SOMNI, d’Aina de Cos

Direcció: Joan Porcel. Intèrprets: Aina Frau i Alba Flor.

LA FÊTE, de Marina Salas

Direcció: Joan M. Albinyana. Intèrpret: Lorena Faus.

 

Entrades relacionades

Properament “PARADÍS” de Sergio Baos i El Somni Produccions
PARADÍS – GIRA DE TARDOR

Entrades recents

Agenda

¡No hay eventos!
Menú