Teatre de butxaca a Menorca

El Teatre de Butxaca ja ha començat! i el Somni serà present amb dues fantàstiques obres que ja han rodat per #Mallorca des de la seva estrena a l’edició de Microteatre per Mentalitzar al 2016 i la darrera edició de Microteatre per Balaguer.

“D’arena i aigua” i “Llet triada” són les dues obres triades per tornar a aquesta magnífica iniciativa a #Menorca. Totes dues són obra i direcció del nostre estimat Bernat Molina-Bosch i interpretades per Marga López Lucía Sánchez Cervera Alba Flor Salas i Sofia Muñiz Juan

Menorquins gaudiu molt d’aquest #TeatreDeButxaca que cada any se supera!!

Molta merda estimats!

Entrades relacionades

Microteatre PER REFRESCAR, Pollença, Estiu 2019
Microteatre contra la Violència de Gènere

Entrades recents

Agenda

¡No hay eventos!
Menú