Teatre de butxaca a Menorca

El Teatre de Butxaca ja ha començat! i el Somni serà present amb dues fantàstiques obres que ja han rodat per #Mallorca des de la seva estrena a l’edició de Microteatre per Mentalitzar al 2016 i la darrera edició de Microteatre per Balaguer.

“D’arena i aigua” i “Llet triada” són les dues obres triades per tornar a aquesta magnífica iniciativa a #Menorca. Totes dues són obra i direcció del nostre estimat Bernat Molina-Bosch i interpretades per Marga López Lucía Sánchez Cervera Alba Flor Salas i Sofia Muñiz Juan

Menorquins gaudiu molt d’aquest #TeatreDeButxaca que cada any se supera!!

Molta merda estimats!

Entrades relacionades

Microteatre PER REFRESCAR, Pollença, Estiu 2019
Microteatre contra la Violència de Gènere

Entrades recents

Agenda

Nov 05 2022

Paradís

Teatre Municipal de Montcada i Reixac
¡No hay eventos!
Menú