FAKE AL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA

FAKE, l’obra escrita per Rafel Gallego i coproduïda pel Teatre Principal, arriba a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma. La data assenyalada és dissabte 23 d’abril, coincidint amb el dia de Sant Jordi.

Aquesta serà la primera vegada que FAKE es representi a Palma, una obra sobre les fake news que, entre rialla i rialla, evidencia la distància entre la realitat i les invencions que tantes vegades influeixen al món de la política i la societat.

📌 23 d’abril de 2022

👉 https://bit.ly/FakeTP

“FAKE és la història d’una dona, d’una dona amb projecció pública, que baixa als inferns a causa d’una manipulació orquestada, amb l’ajuda dels mitjans de comunicació, les xarxes socials i la connivència de milers de conciutadans.”

Entrades relacionades

EXERCICIS DE MEMÒRIA A PALMA
NOVES FUNCIONS DE CASA

Agenda

Mai 28 2022

FAKE

Sa Societat
Jun 04 2022

FAKE

Auditori Municipal de Porreres
Jun 11 2022

Casa

Capella de les Escolàpies
Jun 18 2022

Paradís

Teatre Principal d'Inca
Jun 25 2022

Casa

Auditori Es Centre
¡No hay eventos!
Menú