FAKE AL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA

FAKE, l’obra escrita per Rafel Gallego i coproduïda pel Teatre Principal, arriba a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma. La data assenyalada és dissabte 23 d’abril, coincidint amb el dia de Sant Jordi.

Aquesta serà la primera vegada que FAKE es representi a Palma, una obra sobre les fake news que, entre rialla i rialla, evidencia la distància entre la realitat i les invencions que tantes vegades influeixen al món de la política i la societat.

📌 23 d’abril de 2022

👉 https://bit.ly/FakeTP

“FAKE és la història d’una dona, d’una dona amb projecció pública, que baixa als inferns a causa d’una manipulació orquestada, amb l’ajuda dels mitjans de comunicació, les xarxes socials i la connivència de milers de conciutadans.”

Entrades relacionades

EXERCICIS DE MEMÒRIA A PALMA
NOVES FUNCIONS DE CASA

Entrades recents

Agenda

¡No hay eventos!
Menú