ARRIBA FAKE, DE RAFEL GALLEGO

Comencen els assajos de FAKE, la nova proposta d’El Somni Produccions, escrita per Rafel Gallego i que arribarà als escenaris de l’illa al mes de novembre.

Dirigida per Sergio Baos i interpretada per Marga López, Santi Celaya i Maria Bauçà, FAKE inicià el seu camí el mes d’abril amb una residència al Teatre del Mar de Palma, on es va dur a terme un procés d’investigació i de creació de la dramatúrgia.

Ara, FAKE entra en la seva fase final, amb una residència al teatre Sa Teulera d’Andratx, on tot l’equip artístic i tècnic ja treballa a les totes per a la seva estrena, dia 19 de novembre.

«A l’era del clickbait, de la proliferació d’informacions sense contrastar i d’uns valors cada vegada més líquids, una líder progressista mira d’escalar els cims de la política. La seva és una lluita contra unes estructures resistents a qualsevol canvi profund, enmig d’un entorn ple d’amenaces que fins fa poc consideràvem superades.
Fake agita l’arbre de la manipulació mediàtica, de la corrupció i del feixisme a la vegada que ens posa davant un mirall que ens fa una pregunta incòmoda: volem ser simples espectadors d’una degradació col·lectiva que per ventura només ha començat?»

Entrades relacionades

PARADÍS – GIRA DE TARDOR
FAKE 2022

Entrades recents

Agenda

¡No hay eventos!
Menú