ARRIBA FAKE, DE RAFEL GALLEGO

Comencen els assajos de FAKE, la nova proposta d’El Somni Produccions, escrita per Rafel Gallego i que arribarà als escenaris de l’illa al mes de novembre.

Dirigida per Sergio Baos i interpretada per Marga López, Santi Celaya i Maria Bauçà, FAKE inicià el seu camí el mes d’abril amb una residència al Teatre del Mar de Palma, on es va dur a terme un procés d’investigació i de creació de la dramatúrgia.

Ara, FAKE entra en la seva fase final, amb una residència al teatre Sa Teulera d’Andratx, on tot l’equip artístic i tècnic ja treballa a les totes per a la seva estrena, dia 19 de novembre.

«A l’era del clickbait, de la proliferació d’informacions sense contrastar i d’uns valors cada vegada més líquids, una líder progressista mira d’escalar els cims de la política. La seva és una lluita contra unes estructures resistents a qualsevol canvi profund, enmig d’un entorn ple d’amenaces que fins fa poc consideràvem superades.
Fake agita l’arbre de la manipulació mediàtica, de la corrupció i del feixisme a la vegada que ens posa davant un mirall que ens fa una pregunta incòmoda: volem ser simples espectadors d’una degradació col·lectiva que per ventura només ha començat?»

Entrades relacionades

PARADÍS – GIRA DE TARDOR
FAKE 2022

Entrades recents

Agenda

Gen 28 2022

FAKE

Teatre Municipal d'Artà
Gen 29 2022

FAKE

Llubí
Gen 30 2022

FAKE

Auditori de Sta. Margalida
Feb 05 2022

FAKE

Teatre Principal d'Inca
¡No hay eventos!
Menú