FAKE 2022

Comença la gira de FAKE 2022.

Durant el mes de gener, la nova producció d’El Somni es podrà veure a diferents teatres de Mallorca, en el que suposa l’inici de la gira 2022 de l’espectacle. No deixeu passar aquesta oportunitat de veure l’innovador espectacle que parla sobre política i fake news en clau còmica.

Recordau que podeu consultar tota la informació a l’agenda de la nostra pàgina web i ens podeu seguir a les xarxes socials.

  • 14 de gener: Capdepera
  • 28 de gener: Artà
  • 29 de gener: Llubí
  • 30 de gener: Santa Margalida

«A l’era del clickbait, de la proliferació d’informacions sense contrastar i d’uns valors cada vegada més líquids, una líder progressista mira d’escalar els cims de la política. La seva és una lluita contra unes estructures resistents a qualsevol canvi profund, enmig d’un entorn ple d’amenaces que fins fa poc consideràvem superades.
Fake agita l’arbre de la manipulació mediàtica, de la corrupció i del feixisme a la vegada que ens posa davant un mirall que ens fa una pregunta incòmoda: volem ser simples espectadors d’una degradació col·lectiva que per ventura només ha començat?»

Entrades relacionades

ARRIBA FAKE, DE RAFEL GALLEGO

Entrades recents

Agenda

Gen 28 2022

FAKE

Teatre Municipal d'Artà
Gen 29 2022

FAKE

Llubí
Gen 30 2022

FAKE

Auditori de Sta. Margalida
Feb 05 2022

FAKE

Teatre Principal d'Inca
¡No hay eventos!
Menú