FAKE 2022

Comença la gira de FAKE 2022.

Durant el mes de gener, la nova producció d’El Somni es podrà veure a diferents teatres de Mallorca, en el que suposa l’inici de la gira 2022 de l’espectacle. No deixeu passar aquesta oportunitat de veure l’innovador espectacle que parla sobre política i fake news en clau còmica.

Recordau que podeu consultar tota la informació a l’agenda de la nostra pàgina web i ens podeu seguir a les xarxes socials.

  • 14 de gener: Capdepera
  • 28 de gener: Artà
  • 29 de gener: Llubí
  • 30 de gener: Santa Margalida

«A l’era del clickbait, de la proliferació d’informacions sense contrastar i d’uns valors cada vegada més líquids, una líder progressista mira d’escalar els cims de la política. La seva és una lluita contra unes estructures resistents a qualsevol canvi profund, enmig d’un entorn ple d’amenaces que fins fa poc consideràvem superades.
Fake agita l’arbre de la manipulació mediàtica, de la corrupció i del feixisme a la vegada que ens posa davant un mirall que ens fa una pregunta incòmoda: volem ser simples espectadors d’una degradació col·lectiva que per ventura només ha començat?»

Entrades relacionades

ARRIBA FAKE, DE RAFEL GALLEGO
PARADÍS – PREMI CIUTAT DE PALMA MARGALUZ D’ARTS ESCÈNIQUES

Entrades recents

Agenda

¡No hay eventos!
Menú