PARADÍS – PREMI CIUTAT DE PALMA MARGALUZ D’ARTS ESCÈNIQUES

El monòleg PARADÍS, escrit i interpretat per Sergio Baos i dirigit per Xavi Núñez, ha estat guardonat amb el premi Ciutat de Palma Margaluz d’Arts Escèniques en l’edició de 2021. A la gala d’entrega dels premis, celebrada el passat dia 20 de gener al Teatre Principal de Palma, hi va assistir tot l’equip artístic i tècnic que ha format part del projecte.

Com a productora, El Somni Produccions vol agrair, en primer lloc, als membres del jurat i a l’Ajuntament de Palma el premi, que reconeix tot l’esforç i dedicació que suposa produir teatre a les Illes Balears. En segon lloc, el nostre agraïment a l’equip artístic que ens ha acompanyat en aquest procés, ja que sense la qualitat humana aquests tipus de projectes no serien possibles, i molt especialment a Sergio Baos per posar el seu talent a la nostra disposició.

Llarga vida a Paradís.

 

Entrades relacionades

FAKE 2022
PARADÍS VIATJA A SANT JOSEP

Entrades recents

Agenda

¡No hay eventos!
Menú