PARADÍS – PREMI CIUTAT DE PALMA MARGALUZ D’ARTS ESCÈNIQUES

El monòleg PARADÍS, escrit i interpretat per Sergio Baos i dirigit per Xavi Núñez, ha estat guardonat amb el premi Ciutat de Palma Margaluz d’Arts Escèniques en l’edició de 2021. A la gala d’entrega dels premis, celebrada el passat dia 20 de gener al Teatre Principal de Palma, hi va assistir tot l’equip artístic i tècnic que ha format part del projecte.

Com a productora, El Somni Produccions vol agrair, en primer lloc, als membres del jurat i a l’Ajuntament de Palma el premi, que reconeix tot l’esforç i dedicació que suposa produir teatre a les Illes Balears. En segon lloc, el nostre agraïment a l’equip artístic que ens ha acompanyat en aquest procés, ja que sense la qualitat humana aquests tipus de projectes no serien possibles, i molt especialment a Sergio Baos per posar el seu talent a la nostra disposició.

Llarga vida a Paradís.

 

Entrades relacionades

FAKE 2022
PARADÍS VIATJA A SANT JOSEP

Agenda

Mai 28 2022

FAKE

Sa Societat
Jun 04 2022

FAKE

Auditori Municipal de Porreres
Jun 11 2022

Casa

Capella de les Escolàpies
Jun 18 2022

Paradís

Teatre Principal d'Inca
Jun 25 2022

Casa

Auditori Es Centre
¡No hay eventos!
Menú