AIXÒ NO ÉS UN MAPA

Després de la seva estrena al mes de març, aquest mes de juny tornen les representacions d’Això no és un mapa, un peça de teatre breu escrita per Aina de Cos, dirigida per Marta Aran i interpretada per Aina de Cos i Lucia Sánchez.

Durant quatre dècades, Ana Orantes va intentar escapar de la seva situació moltes vegades; va acudir a la policia, va intentar divorciar-se. Però vivia a Espanya, on, com en gairebé tota Europa, no existien lleis que protegissin la dona de la violència domèstica.

El seu divorci va ser finalment concedit al 1996. L’any següent, Orantes va superar les seves pors i va sortir a la televisió per a parlar sobre l’abús que havia patit. Tretze dies després, va ser assassinada pel seu espòs d’una manera tan cruel que la gent en continua parlant avui dia.

Podreu gaudir d’aquest homenatge a la figura d’Ana Orantes, i que compta amb el suport de la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca, els següents dies:

📍 Binissalem |📆 Dijous 2 de juny |🕖 19h

📍 Puigpunyent |📆 Divendres 10 de juny |🕖 20h

Trobareu tota la informació a l’agenda d’aquesta web i a les nostres xarxes socials. No deixeu de seguir-nos!

Entrades relacionades

NOVES FUNCIONS DE CASA
Gira Les Preposicions

Entrades recents

Agenda

¡No hay eventos!
Menú