PARADÍS VIATJA A SANT JOSEP

El monòleg PARADÍS arriba a Sant Josep en la que serà la seva primera representació a l’illa d’Eivissa.

El proper dissabte 9 d’abril a les 20h podreu gaudir de l’espectacle guanyador del darrer premi Ciutat de Palma Margaluz d’Arts Escèniques al Centre de Cultura Can Jeroni, a Sant Josep. Serà la primera vegada que PARADÍS, escrit i interpretat per Sergio Baos, i dirigit per Xavi Núñez, arribi a Eivissa.

Trobareu tota la informació a l’agenda d’aquesta web i a les nostres xarxes socials. No deixeu de seguir-nos!

Quantes vegades hem sentit a dir que les illes són un paradís? I no hi ha dubte que ho són. Són belles en els seus paisatges, són captivadores en el seu entorn, tenen platges d’aigües cristal·lines, aigües turqueses fotogèniques com no n’hi ha d’altres. Però no tothom que viu en aquest paradís pot gaudir dels plaers de la vida vacacional.

Entrades relacionades

PARADÍS – PREMI CIUTAT DE PALMA MARGALUZ D’ARTS ESCÈNIQUES
EXERCICIS DE MEMÒRIA A PALMA

Agenda

Mai 28 2022

FAKE

Sa Societat
Jun 04 2022

FAKE

Auditori Municipal de Porreres
Jun 11 2022

Casa

Capella de les Escolàpies
Jun 18 2022

Paradís

Teatre Principal d'Inca
Jun 25 2022

Casa

Auditori Es Centre
¡No hay eventos!
Menú