“IVÀNOV: ja no hi ha mosques”

Ivànov és un home enfadat, deprimit, que no troba sentit a la vida. No estima la dona ni l’amant, ni gaudeix ja de la companyia dels amics.
El tedi, el cansament, la desesperança i l'angoixa li llevaneus en una situació extrema.
Una obra que s’ha representat més de 100 vegades a diferents espais com per exemple una possesió, una bodega de vins o dins el teatre. L’obra es desenvolupa en quatre actes i tots enllaçats a través de cartes que es representen a quatre espais diferents.

Fitxa artística i tècnica
Ajudant de direcció
Joan Porcel
Espai Escènic
El Somni Produccions
Intèrprets
Nikolai Ivànov
Rodo Gener
Ania
Alicia Garau
Zinaïda
Marga López
Saixa
Neus Cortès
Mixa
Xim Vidal
Paixa
Pedro Mas
Lvov
Albert Mèlich
Crítiques:

Baos propone, (y consigue, vaya si lo consigue) una lectura visceral a base de dinamitar todos los conflictos por muy latentes que sean. No hay refugio, Maratón actoral para atender a los distintos frentes, del desgarro personal a la violencia argumental pasando por la lectura de cartas. Brillante, intensísimo trabajo.

Emili Geber- Diario Última hora

Gran Baos, gran debut
Sergio Baos en el seu debut ha recargolat magnifícament l'obra, contextualixant-la amb les cartes que l'autor va escriure al seu germà i amics sobre Ivànov.Gran Baos, gran debut. Intensitat, gràcia, força. Encorxa els personatges fins al màxim i els actors, tots i cadascun d'ells, donen el millor.

J.A Mendiola - Ara Balears
Menú