ATXiiiiiiM…!

Na Marcel·lina és una nina com qualsevol altra, però pateix una curiosa molèstia: es posa vermella sense cap motiu. Es posa vermella, però no perquè tengui vergonya o perquè s'enfadi molt, no. Es posa vermella sense motiu, cosa que la fa sentir estranya. Un bon dia coneix n’Ariadna, que també pateix una curiosa molèstia: esternuda cada dos per tres, i això que no està malalta. És amistat a primera vista. Entre vermellors i esternuts, es fan inseparables. Fins que un dia n’Ariadna se’n van a viure a un altre lloc. Na Marcel·lina fa nous amics, cadascun d'ells amb alguna particularitat. Però cap com n’Ariadna.

Basat en el conte Marcel·lí, de Jean-Jaques Sempé, ATXiiiiiiM…! és una entranyable història sobre l’amistat i l’amor, l’acceptació de la diferència, la superació, la força de voluntat i la confiança. Un viatge delicat sobre la transició a la vida adulta de dos personatges, Marcel·lina i Ariadna, singulars i divertides, que es tornen inseparables.
ATXiiiiiiM…! és una versió lliure inspirada en l’univers d’aquest autor, una proposta original, peculiar i propera. Un espectacle teatral senzill, divertit, dinàmic i fresc, acompanyat de música en directe i recolzat en un llenguatge plàstic i corporal.

Fitxa artística i tècnica
CREACIÓ
La Curiosa
DIRECCIÓ
Joan Fullana
COREOGRAFÍA
Mireia Sans Aleu
IL·LUMINACIÓ
Joan Fullana
CAP TÈCNIC
Albert Vizcarro
VIDEOCREACIÓ
Marta Ardid i Pilar Estrades
PRODUCCIÓ
El Somni
Intèrprets
MARCEL·LINA
Mar Fiol
ARIADNA
Núria Fiol
Menú