La Classe

La classe planteja un viatge a través de la vida de dos amics, dos adolescents companys de pupitre als quals anirem seguint pràcticament al llarg de tota la seva vida. La classe és una obra que parla de molts de temes, tots ells presents en les nostres vides.

Parla de l’amistat entre dos homes, amb el quals descobrim tot un seguit de secrets que podrien ser de qualsevol de nosaltres. També parla de la maduresa personal, de les decisions que s’han de prendre a mesura que es creix i com aquestes decisions van conformant les nostres vides. Una obra a cavall entre teatre contemporani anglès i la tragèdia grega.

Fitxa artística i tècnica
Autor
Sergio Baos
Direcció
Joan M. Albinyana
Ajudant de direcció
Sergio Baos
Espai escènic i il·luminació
Joan M. Albinyana
Producció Executiva
Marga López
Coproducció
Teatre Principal de Palma
Intèrprets
Ramon
Rodo Gener
Lluís
Òscar Muñoz / Pedro Mas
Crítiques:

Sergio Baos despliega su discurso arrollador en el que bullen los registros más gamberros pero cargado ahora de una nueva melancolía que tiene que ver con la pérdida, que es crecer. Qué bellas las pausas, las transiciones.Texto redondo, hay que verlo, entregados a este torbellino de flashes iluminados con precisión fotográfica. Los dos actores renuncian a su energía proteica para adaptar la grandilocuencia de la tragedia griega al realismo cotidiano del teatro inglés. El resultado: una mayor intensidad íntima, una mejor contextualización del insulto, la broma y el grito. Una emoción transmitida con mayor calidez. y la escenografía: mágica.

Emili Gener - Diario Ultima Hora
Menú