Microteatre contra la violència de gènere

Tres peces de microteatre que aborden, des de diferents perspectives, la violència de gènere, la violència estructural contra les dones i la discriminació. Un cop finalitzades les tres obres, es farà un col·loqui amb la participació dels actors i les actrius i de tot el públic assistent.

La noia de la benzinera, d’Aina de Cos

A una galàxia no gaire llunyana, certs delictes no compten. Però, una mica de calma. Parlem d’un altre univers. Aquí tot està bé. La justícia ens protegeix.
El text està inspirat en un judici tristament mediàtic que va provocar que totes les dones sortíssim al carrer transformant la ràbia i la impotència en un crit contra la justícia patriarcal.

Intèrprets: Lucia Sánchez i Neus Cortés
Direcció: Aina de Cos

La fête, de Marina Salas

Na Habiba és una veïna més de s’Arracó. No. No és qualsevol veïna. És la DJ, és la decidida, és aquella que s’estima les seves decisions ben igual que la seva família i cultura. Trobarà l’equilibri?

Intèrpret: Lorena Faus
Direcció: Joan M. Albinyana

No hi haurà més festes per Sant Valentí, de Jaume Miró

És una obra de TEATRE FORUM on el públic tria el destí dels personatges o de l’història real. L’obra es basa en la documentació del cas de l’assassinat de Larry King, un noi de 15 anys efeminat, per part de Brandon McInerney, de també 15 anys, en un institut de Califòrnia l’any 2008. L’única excusa que va donar McInerney és que se sentia assetjat per l’homosexualitat de King. L’obra situa els espectadors davant aquells fets i els converteix en el jurat del cas.

Intèrprets: Miquel A. Torrens i Joan Manel Vadell
Direcció: Jeroni Obrador

 

Data

Nov 28 2021

Hora

17:30

Ubicació

Mancor de la Vall
Menú